Ik ben Selma en mijn bedrijf heet “ Interieur-en Vastgoedstyling Voel je thuis”.  Ik woon samen met mijn man (Patrick), onze 3 kinderen (Nikki, Pepijn & Inez) en hond Willem in het buitengebied van Zwolle. Jarenlang droom ik er al van om mensen blij te maken met een huis waarin ze zich thuis voelen.

Ik ben daarom de opleiding "Interieurstyling" aan de Interieuracademie te Zwolle gaan volgen. Hier heb ik veel geleerd en daarna heb ik een aantal opdrachten mogen uitvoeren voor mensen uit mijn omgeving. Hierdoor heb ik mijn portfolio kunnen opbouwen. Daarnaast heb ik een aantal opdrachten via een makelaar mogen uitvoeren maar dan meer gericht op de verkoop van woningen. Wij komen dan in een ander vakgebied en dat is de "Vastgoedstyling" en daar voel ik mij ook erg in thuis. Daarom ben ik begin dit jaar de opleiding "Vastgoedstyling" bij House of KIKI gaan volgen en ben nu ook opgeleid als vastgoedstyliste. Nu is het tijd geworden om mijn bedrijf  meer bekendheid te geven.

Bent u bezig met uw interieur en komt u er niet (helemaal) uit of gaat u uw huis verkopen en heeft u daarbij  advies nodig om het sneller te laten verkopen? U hoeft mij alleen maar te bellen of een berichtje te sturen zodat ik samen met u, in overleg, een afspraak kan maken. Onderaan deze pagina vindt u mijn contact gegevens..

 

Hopelijk tot snel,

 

Creatieve groet van

Selma “Interieur- en Vastgoedstyliste "Voel je thuis”

,

Contact gegevens

Bedrijf:                   Voel je thuis

Contactpersoon:  Selma Jansen-Linders

Adres:                    Bulderingsweg 7

                                8015PZ Zwolle (bij het plaatsje Windesheim)

e-mail:                    info@vastgoedstylingvoeljethuis.nl / info@interieuradviesvoeljethuis.nl

Telefoon:               +31 638266311